Szolgáltatásaink


Hajóbérlés

A Tokaji Vízitúra Központ bérelhető hajók és kapcsolódó felszerelések (lapát, mentőmellények különböző méretben, kötelező felszereléscsomag, hordó) széles tárházával várja a vízitúrázókat, vendégeket, érdeklődőket. Kérjük, előzetesen érdeklődjenek az eszközök foglaltságáról!


Túravezetés

A Tokaji Vízitúra Központ vezetett túrák, csillagtúrák szervezését is vállalja. Túravezető segítségével lehet beevezni a közeli vízivilág és a Bodrogzug rejtett vízitúra útvonalait.


Szállítás

A Tokaji Vízitúra Központ saját kisbusszal és vontával szállítja el a vízitúra kezdő pontjára, vagy végpontjáról a Tokaji Vízitúra Központtól bérelt hajókat, felszereléseket, eszközöket, így nemcsak csillagtúrák megtételére van lehetőség. A vontára egyszerre 10 hajót tudunk felkötni, a kisbuszban egyszerre legfeljebb 8 személy fér el a sofőr és a felszerelések mellett.


Kávézó

A Tokaji Vízitúra Központ kávézója, büféje Nespresso kávéval, teákkal, előzetes egyeztetés után friss péksüteményekkel, hideg üdítőkkel és alkoholos italokkal, hűsítő jégkrémekkel várja a vendégeket.


Rendezvényhelyszín

A Tokaji Vízitúra Központ területén sportrendezvényeket, esküvőket, megnyitókat, átadókat, csapatépítőket, sajtónyilvános bejelentéshez kapcsolódó rendezvényeket és más eseményeket is meg lehet tartani. Egyszerre legfeljebb 150-200 fő befogadására alkalmas a terület.


Szállás

A Tokaji Vízitúra Központ területén sátrazni lehet. A sátorozók számára a kulturált mosdó és zuhanyozási, öltözési lehetőség mellett a közösségi tér, valamint kijelölt tűzrakóhelyek és szaletlik, kerti bútorok állnak rendelkezésre.


Vízivándor

A Vízivándor tábor programsorozat során évente többezer gyermek és felnőtt ismerkedik meg a vízitúrázás, a vízen járás élményével. Ennek a programsorozatnak az egyik megállóhelye a Tokaji Vízitúra Központ.


Versenysport

A Tokaji Vízitúra Központ területén működik a Vízisport Club Tokaj kajak-kenu versenysport egyesület is.3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5. • +36204130979 • info@tokajiviziturakozpont.hu